Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 118,00 RON - 300,00 RON

Culoare

Culoare

cuarț roz

Se afișează 1-12 din 22 articole
Se afiseaza 1-12 din 22 produs(e)

Filtre active

Gânditor sau romantic? Datorită bijuteriilor cu cuarț roz, vei simți plinătatea emoțiilor și a frumuseții. Această piatră semi-prețioasă unică este esența feminității. Culoarea roz pal, care apare uneori cu un amestec delicat de alb lăptos, nu numai că arată romantic, dar promovează și bucuria amoroasă. Îndrăgostiți-vă de delicatețea și eleganța colierului cu cuarț roz.

Cuarțul roz este numit piatra iubirii. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică doar relațiilor cu o altă persoană - acest cristal este perfect pentru relațiile cu tine însuți. Purtand aceasta piatra semipretioasa te vei regasi si vei gasi echilibrul interior. Culoarea roz a cuarțului creează un câmp energetic intens care ne stimulează spre altruism, iubire necondiționată și ajutor. Cuarțul roz ajută la construirea de relații armonioase cu ceilalți oameni și natura, iar acesta este doar începutul unei lungi liste de avantaje..

Acest cristal roz are un efect benefic asupra anumitor zone ale sănătății noastre. Este creditat cu calmarea tuturor afecțiunilor legate de inimă, sistemul circulator și circulația sângelui. Cu toate acestea, acestea nu sunt toate proprietățile cuarțului roz. Potrivit multora, îmbunătățește memoria, elimină letargia și promovează fertilitatea. Din acest motiv, este recomandat tuturor femeilor care visează să aibă un copil.

Datorită culorii universale și delicate, cuarțul este un cadou perfect pentru o persoană dragă, mamă, prietenă sau doar pentru tine. Bijuteriile cu cristal roz se potrivesc multor stiluri - de la formale la cele de zi cu zi. Indiferent de stilul pe care îl alegeți în fiecare zi, un colier cu cuarț trandafir va fi un plus grozav pentru ținuta dvs.

Bijuteriile ușoare și casual cu cuarț roz atrag privirea și încântă cu strălucirea pietrelor frumoase. Oferim coliere din argint placate cu aur, care în combinație cu cuarțul roz arată uimitor. Găsește-l pe cel perfect pentru tine și poartă-l cu bucurie.