Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 118,00 RON - 195,00 RON

Culoare

Culoare

pe picior

Filtre active

Bratari pe picior

Cine a spus că brățările pot fi purtate doar pe mână? Acest tip de bijuterii va arăta grozav și în jurul gleznei! Picioarele sunt unul dintre avantajele pe care femeile le subliniază cel mai bine. Un decor suplimentar te va face să te simți nu numai la modă, ci și excepțional de frumos. Bratari au devenit incontestabil un trend fierbinte. Din acest motiv, din oferta LUO nu puteau lipsi accesoriile placate cu aur și argintiu pentru a fi purtate pe picioare.

Lanțurile delicate care decorează glezna sunt o alegere din ce în ce mai populară de bijuterii pentru primăvară și vară în rândul femeilor. Acest tip de bijuterii este grozav și de vară! Brățările arată frumos atât în ​​picioarele goale, cât și cu sandale, șlapi sau espadrile. Doamnele îl poartă cu rochii aerisite, fuste și pe plajă. Merită să porți mai multe brățări de gleznă în același timp, ceea ce le intensifică fenomenalitatea.

Cele mai bine vândute modele din magazinul nostru includ brățări cu lanț din această categorie. Sunt foarte versatile și le putem coafa pentru toate ocaziile, de la elegante la ușoare și casual. În funcție de gustul și bugetul dvs., vă oferim brățări din argint și placate cu aur. Merită să ne amintim că nu orice brățară concepută pentru a fi purtată la încheietura mâinii va fi potrivită pentru a fi purtată în jurul gleznei. Lungimile standard ale brățărilor variază între 15-21 de centimetri, în timp ce brățările pentru picioare sunt de obicei între 21 și 26 cm.

O brățară pusă pe picior te va face să te simți tânăr și intrigant. Deschideți-vă la noi moduri de a vă completa stilizările. Contrar aparențelor, este vorba de bijuterii nu numai pentru fete și tinere. Modelele selectate cu pricepere vor decora și stilizări mature.

Înnebunește și pune-ți o brățară la modă astăzi. Alege modelul tau preferat si descopera frumusetea acestui tip de bijuterii. Amintiți-vă că puteți conta pe noi! Vă vom împacheta comanda într-o cutie elegantă și o vom trimite cât mai curând posibil.