Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Placare cu aur

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 90,00 RON - 309,00 RON

Culoare

Culoare

placare cu aur

Se afișează 1-12 din 400 articole
Se afiseaza 1-12 din 400 produs(e)

Filtre active

Coliere placate cu aur

Un fulger subtil, culoare clasică și modele grozave - acestea sunt colierele noastre placate cu aur. Acest tip de bijuterii este o alternativă excelentă pentru persoanele care nu doresc să poarte zilnic bijuterii realizate în întregime din aur. Aceste ornamente oferă proprietarului un aspect nobil, dar în același timp sunt mai puțin costisitoare. Din acest motiv, sunt o alternativă excelentă și sunt potrivite pentru purtarea de zi cu zi - de exemplu la serviciu. Colierele placate cu aur sunt o propunere ideala pentru iubitorii de bijuterii de culoare aurie, care in acelasi timp doresc sa se joace cu stilul si sa isi schimbe adesea accesoriile.

Indiferent de tipul de bijuterii care îți place, vei găsi ceva pentru tine la LUO! Pentru femeile cărora le plac soluțiile minimaliste, oferim coliere placate cu aur sub formă de lanț delicat cu pandantiv subtil. Iar doamnelor cărora nu le plac compromisurile, le recomandăm modele cu pandantive mai expresive. Puteți alege pandantive sub formă de pietre naturale, animale, medalii, litere, cruci și multe altele!

Oferim multe modele care pot fi asortate perfect vârstei, stilului și stilului pe care le porți în fiecare zi. Datorită ofertei diverse de coliere placate cu aur, îl vei putea alege pe cel perfect pentru tine. Pe langa un colier placat cu aur, poti alege si cercei, bratari sau inele asortate.

Colierele din argint placat cu aur sunt idei de cadouri atemporale și elegante. Vor fi perfecte pentru o mamă, o prietenă sau o logodnică. Ambalate frumos, vor sublinia unicitatea momentului. Vor fi un plus grozav la ținutele de seară, dar și rochiile delicate, aerisite.

Ornamentele pe care le oferim sunt realizate prin acoperirea unui colier de argint cu un strat de aur de calitate excelenta. Această combinație garantează o strălucire frumoasă și un aspect perfect. Ne asigurăm că fiecare detaliu al bijuteriilor noastre este proiectat și fabricat cu grijă deosebită.

Răsfățați-vă cu un pic de lux și alegeți un colier LUO placat cu aur!