Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 113,00 RON - 252,00 RON

Culoare

Culoare

inele

Se afișează 1-12 din 40 articole
Se afiseaza 1-12 din 40 produs(e)

Filtre active

Mâinile sunt cărțile noastre de vizită - nu fără motiv oamenii sunt adesea judecați pe baza lor. Pe lângă îngrijirea de bază, merită să adăugați ceva special la aspectul lor, care nu numai că va atrage atenția, ci va îmbunătăți și starea de spirit. Vorbesc despre inele, desigur. Această mică bijuterie este adesea rezervată greșit pentru ocazii precum logodne sau nuntă. Să nu uităm, însă, că inelele sunt, de asemenea, pur și simplu un accesoriu la modă, care arată frumos pe mâini.

La LUO, oferim inele universale din argint și placate cu aur, cu design original și combinații grozave de culori. Datorită gamei largi de modele, fiecare femeie va găsi ceva pentru ea însăși. Avem atât inele universale, cât și altele mai moderne. În ultimele sezoane, bijuteriile cu perle domnesc suprem - este o propunere perfectă pentru oricine vrea să se simtă la modă.

Multe femei se întreabă ce bijuterii să aleagă - aur sau argint? Bijuteriile de aur pentru dama sunt perfecte pentru femeile curajoase care apreciaza luxul, dar in acelasi timp carora le plac clasicii. Inelele cu aur și placate cu aur sunt un standard și o clasă în sine. Dacă vă plac soluțiile neevidente care încalcă stereotipurile - combinați aurul cu argintul. O combinație originală este un simbol al curajului, al încrederii în sine și al caracterului puternic.

Argintul este o propunere excelentă pentru persoanele cu un tip rece de frumusețe. Într-o astfel de situație, inelele de argint vor fi un element care va aduce un plus de noblețe și vă va sublinia frumusețea extraordinară. Bijuteriile din argint sunt un clasic - nu se vor demoda niciodată și sunt, de asemenea, ușor de curățat.

Dacă doriți să vă completați garderoba cu accesorii unice, în care va arăta mereu uimitor - puneți-vă inele. Aceste mici accesorii îți pot schimba look-ul și te pot face să te simți frumoasă și feminină. Un inel universal este un cadou perfect pentru o persoană dragă. Va funcționa pentru multe ocazii - de la zile de naștere până la Sfânta Împărtășanie.