Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Placare cu aur

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 78,00 RON - 211,00 RON

Culoare

Culoare

placare cu aur

Se afișează 1-12 din 287 articole
Se afiseaza 1-12 din 287 produs(e)

Filtre active

Bratari placat cu aur

Fiecărei femei îi plac brățările la modă, elegante. Unele dintre doamne aleg argintiu, în timp ce altele preferă modelele placate cu aur. Aceste adaosuri subtile expun frumos încheieturile și gleznele și decorează clienții noștri. Deși brățările sunt mici, ele afectează semnificativ caracterul stilului.

Brățările noastre placate cu aur sunt fabricate din argint de calitate superioară, motiv pentru care sunt durabile și își păstrează aspectul proaspăt pentru o lungă perioadă de timp. Un strat de aur de 24 de carate face ca aceste produse să arate șic și elegant. Brățările din argint placate cu aur sunt o alternativă ieftină la bijuteriile din aur adevărat. Bijuteriile placate cu aur dau acelasi efect stralucitor, iar bratarile din argint placate cu aur atrag atentia tuturor cu luciul lor.

Pot fi purtati cu tinute oficiale, dar nu numai! Vor completa perfect stilul de birou, dar vor arăta grozav și în combinație cu un tricou și blugi. Brățările noastre placate cu aur sunt perfecte pentru persoanele cărora le place aspectul aurii, dar sunt alergici la acesta. In functie de preferinte, bratarile pot fi purtate atat la glezne cat si la incheieturi. În gama noastră largă de brățări din argint placat cu aur, puteți găsi brățări de forme simple, clasice, dar și bogat decorate.

Bijuteriile LUO sunt o soluție perfectă pentru un cadou. Bijuteriile dăruite vor deveni un suvenir pentru mulți ani. Modelele elegante și stilate pot fi oferite cadou, de exemplu, pentru zile de naștere, sărbători sau zile onomastice. Bijuteriile noastre sunt dedicate femeilor care doresc să-și scoată în evidență frumusețea și să o pună în valoare prin bijuterii selectate corespunzător. Brățările sunt accesoriul perfect dacă vrei să ieși în evidență din mulțime sau să-ți completezi imaginea.