Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Placare cu aur

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 118,00 RON - 252,00 RON

Culoare

Culoare

placare cu aur

Se afișează 1-12 din 20 articole
Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Filtre active

Inele placate cu aur

Există ceva mai frumos decât un inel de aur pe mâna unei femei? Inelele placate cu aur au fost de mult timp unul dintre accesoriile preferate pentru femei. Le purtăm individual sau în diverse combinații combinându-le în diverse moduri. Inelele universale placate cu aur sub forma de verigheta sunt un clasic. Cu toate acestea, moda modernă impune modele din ce în ce mai noi ale acestei bijuterii.

Un inel placat cu aur este un clasic absolut în bijuterii. Se potrivește cu adevărat oricărei ocazii. Atunci când bugetul nu permite achiziționarea de accesorii din aur, inelele placate cu aur sunt o alternativă excelentă! Argintul placat cu aur este durabil și arată rafinat și elegant. Tehnicile moderne de bijuterii asigură că un inel de argint placat cu aur își păstrează culoarea perfectă ani de zile, chiar și atunci când este purtat zilnic.

Oferta LUO include inele din argint placat cu aur in forme clasice si originale. Fiecare dintre doamne va găsi ceva pentru ei înșiși - de la stilul care imită o verigheta la modele cu o aripă ajurata. Inelele placate cu aur sunt accesorii universale și practice, motiv pentru care sunt perfecte ca un plus pentru orice ținută. Aceasta este o soluție grozavă dacă doriți să oferiți unei persoane dragi un cadou atent, valoros și clasic.

Fiecare dintre inelele noastre impresionează prin farmecul său, precum și prin posibilitatea de a-l purta în moduri diferite. Devine din ce în ce mai popular să porți inele la jumătatea degetului sau la degetul mare. Inelele placate cu aur atrag atenția femeilor și bărbaților.

Multe dintre modelele noastre au o dimensiune universală - asta înseamnă că, indiferent de dimensiunea degetului, acesta se va potrivi proprietarului. Acest lucru garantează un confort deosebit la cumpărături și nu vă faceți griji cu privire la nepotrivirea dimensiunilor inelului. Nu astepta si lasa-te tentata de accesoriile placate cu aur care iti vor pune in valoare personalitatea si frumusetea. Arată-ți feminitatea cu inelele noastre placate cu aur.