Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Argint

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 113,00 RON - 244,00 RON

Culoare

Culoare

argint

Se afișează 1-12 din 20 articole
Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Filtre active

Inele de argint

Cauți bijuterii subtile, dar foarte feminine? Inelele de argint sunt pentru tine! Un astfel de accesoriu este o modalitate de a obține o eleganță și un stil atemporal. Un inel universal aparține bijuteriilor care nu se demodează niciodată. Indiferent dacă ne concentrăm pe modele clasice sau moderne, acestea vor arăta întotdeauna plăcut din punct de vedere estetic. Răsfățați-vă și mâinile - alegeți un model pentru dvs.

Oferta LUO include o intreaga gama de modele de inele din argint care vor satisface chiar si cea mai pretentioasa femeie. Inelele mari și late de argint aparțin elementelor de bijuterii, lângă care este greu să treci indiferent. Este o soluție perfectă pentru femeile care doresc să iasă în evidență din mulțime și să-și exprime personalitatea. Pe de altă parte, oamenilor cărora le plac bijuteriile clasice și subtile le vor plăcea inelele de argint cu forme ajurate, spațiale. De remarcat sunt și inelele cu perle care vor completa perfect chiar și cea mai minimalistă stilizare.

Originalitatea combinată cu prețurile accesibile fac din inelele universale din argint una dintre cele mai la modă bijuterii de astăzi. Este o combinație de stil și strălucire care va fi perfectă atât pentru ocazii de zi cu zi, cât și pentru ocazii festive. Un inel de argint va funcționa și ca bijuterie de logodnă. Inelele de argint minimaliste vor atrage cu siguranță iubitorii de accesorii la modă. Inelele noastre sunt realizate din argint 925 - o combinație de noblețe și cea mai înaltă calitate. Datorită faptului că inelul de argint este universal, va fi și o idee grozavă de cadou. Fiecare femeie va fi fericită cu un cadou atât de elegant. Dacă visezi un inel frumos din argint - alege ceva din oferta noastră. Lasă-ți mâna să strălucească cu strălucirea unui adaos subtil. Simte-te frumos si feminin.