Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Piatra Soarelui

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 121,00 RON - 195,00 RON

Culoare

Culoare

piatra soarelui

Filtre active

Simți că ai nevoie de emoții pozitive și motivație pentru a te schimba? Descoperă bijuterii cu o piatră de soare care emană energie și are proprietăți uimitoare care te vor ajuta să te bucuri și mai mult de viață. Deși piatra solară nu apare des în natură, este cunoscută și apreciată pe scară largă. Cristalele au reflexe in nuante de galben, rosu, uneori chiar verde. Datorită tonurilor calde de culoare, se va potrivi perfect cu colierele placate cu aur.

Piatra soarelui are o putere extraordinară pe care o poți folosi în viața ta. Fiind una dintre puținele pietre semiprețioase, se poate lăuda cu o gamă atât de largă de aplicații. Acest cristal este folosit în primul rând pentru a purifica, energiza și amplifica vibrațiile bune și emoțiile celui care îl poartă.

Acest cristal unic este un transmițător de energie bună, motiv pentru care este perfect pentru întărirea și stabilizarea sistemului nervos. De asemenea, ajută persoanele care suferă de insomnie. Dacă simți în corpul tău dureri de origine necunoscută și știi că ai nevoie de echilibru, atunci vezi cât de repede te va ajuta piatra solară să lupți împotriva afecțiunilor neplăcute. Mulți oameni consideră că piatra solară purtată ca bijuterii funcționează cel mai bine pentru durerile de cap sau de dinți.

Pe lângă puterea sa extraordinară, piatra soarelui este un plus frumos. Datorită culorilor sale calde, va fi o propunere excelentă atât pentru blonde, cât și pentru brunete. Bijuteriile cu piatra de soare te vor ajuta sa-ti recapeti energia si increderea in tine. Pandantivele din acest mineral semiprețios se disting printr-un efect de pâlpâire delicat, care le face să arate foarte exclusiviste.

Lasă piatra soarelui să aducă căldură, deschidere și fericire în viața ta. Acest mineral îți va da curaj și te va face să crezi și mai mult în propriile abilități.