Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 124,00 RON - 284,00 RON

Culoare

Culoare

ametist

Se afișează 1-12 din 14 articole
Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Filtre active

Ai nevoie de armonie și relaxare? Descoperiți bijuterii din ametist și proprietățile sale uimitoare care vă vor schimba viața. Ametistul este una dintre cele mai frumoase soiuri de cuarț. Culoarea sa violet și aspectul nobil au fost apreciate de multe ori în lumea modei. Acum poți purta acest cristal frumos la gât. Descoperiți pacea și armonia feminității în voi, datorită bijuteriilor la modă din ametist. Fiecare dintre ținutele tale va câștiga eleganță atunci când adaugi un colier din argint sau placat cu aur cu această piatră semiprețioasă..

În natură, întâlnim două soiuri ale acestui mineral - violet și verde. Ametistul violet este mai frecvent și vine în diferite nuanțe - de la violet închis la culoarea ericii până la violet deschis. În oferta noastră, ne concentrăm în principal pe ametist mov. El este cel care iese în evidență prin cea mai intensă acțiune.

Potrivit specialiștilor, ametistul este o piatră puternică de protecție. Va fi scutul tău împotriva atacurilor mentale, a influențelor nesănătoase ale mediului și a oamenilor care ne doresc rău. Vedeți singuri și descoperiți puterea extraordinară a acestui mineral.

În plus, ametistul ajută la menținerea echilibrului intern și are un efect benefic asupra stabilizării emoțiilor. Acest cristal unic aduce pace și respinge gândurile negative. Proprietățile sale neobișnuite fac mai ușor să faceți față sarcinilor și problemelor de zi cu zi. Ametistul ameliorează perfect oboseala, calmează nervii și adaugă răbdare, iar acest lucru îl face să ajute eficient în lupta împotriva stresului.

Bijuteriile ușoare și casual cu ametist atrag privirile femeilor și bărbaților. Bijuteriile din ametist sunt foarte apreciate de toate doamnele pretențioase. De ani de zile, ametiștii sunt folosiți în decorațiunile diferitelor personalități și vedete importante. Strălucirea uimitoare a pietrelor semiprețioase frumoase este o modalitate de a arăta orbitor în fiecare zi. Oferim coliere unice din ametist pe care le veți îndrăgi de la prima purtare.