Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

cristale

Se afișează 1-12 din 68 articole
Se afiseaza 1-12 din 68 produs(e)

Filtre active

Bijuterii cu piatră semiprețioasă

Cauți bijuterii delicate, naturale, dar în același timp una care să exprime cel mai bine pe tine și caracterul tău? Descoperă bijuterii la modă din cristal care te vor face să te simți frumoasă și ușoară.

Pietrele semiprețioase precum cristalul de stâncă, ametistul, cuarțul roz sau piatra solară sunt mai mult decât accesorii la modă. Acestea sunt bijuterii pe care femeile le iubesc nu numai pentru aspectul său frumos, dar apreciază și proprietățile unice ale cristalelor din care a fost creată. Puterea mineralelor naturale este cunoscută și apreciată de secole. Este timpul să-l folosești atât în ​​stilizări, cât și în viață.

Vrei să simți energia curgând direct din natură? Afla care dintre colierele din argint sau placate cu aur se potriveste tie si personalitatii tale.

Ai nevoie de energie pozitivă, curățare și relaxare? Mizați pe un stras care vă va alina gândurile învolburate și vă va adăuga stil stilului dvs. cu aspectul său minimalist. Transparent, în diverse forme, strălucind frumos la soare - acesta este colierul cu un cristal de stâncă.

Vrei să alungi norii întunecați care atârnă deasupra capului tău? Ai nevoie de distanță și violetul este una dintre culorile care îți plac cel mai mult? Dacă da, atunci cu siguranță vei iubi ametistul. Explorați gama noastră de coliere cu ametist.

Vă întrebați ce proprietăți are cuarțul roz? Este o piatră care îți va aduce dragoste pentru tine și pentru ceilalți. Pe lângă culoarea roz fermecătoare și caracterul feminin, cuarțul roz îți va oferi emoții bune în fiecare relație.

Vrei să treci prin viață cu curaj și energie? Sunstone este o modalitate de a avea noroc pe tot parcursul anului. Reflecțiile galbene și roșii și o suprafață strălucitoare sunt alegerea perfectă pentru femeile cărora nu le este frică să iasă în evidență.

Bijuteriile ușoare și lejere cu cristale atrag atenția și încântă cu strălucirea pietrelor frumoase, vedeți singur. Alegeți un colier cu o piatră care se potrivește cel mai bine nevoilor și esteticii dvs. - arătați frumos și simțiți-vă frumos!