Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 79,00 RON - 276,00 RON

Culoare

Culoare

monede

Se afișează 1-12 din 72 articole
Se afiseaza 1-12 din 72 produs(e)

Filtre active

Bișuteria cu monedă

Un obiect de uz cotidian pe care îl cunoaștem foarte bine este moneda. Poate rolul ei să se schimbe și cum arată în rolul de bijuterie? În căutarea de inspirație, am ales acest motiv și am transformat monedele în bijuterii. Se pare că bijuteriile cu tematica monedei sunt o tendință foarte puternică în ultimii ani. Este o combinație de clasă și modernitate.

Oferta noastră de bijuterii cu monedă este formată din decoruri unice, elegante și durabile, care cu siguranță vor încânta orice iubitor de bijuterii neconvenționale. În colecția noastră veți găsi o selecție largă de coliere, brățări și cercei cu monede de diferite dimensiuni și motive.

Bijuteria noastră cu monedă este o alegere excelentă pentru persoanele care iubesc să poarte bijuterii neconvenționale și apreciază motivele istorice. Posibilitatea de a alege diferite modele de monede face ca fiecare să poată găsi ceva potrivit. Oferta noastră de bijuterii cu monedă este, de asemenea, o idee excelentă pentru un cadou original și memorabil pentru o persoană dragă. Fiecare dintre decorațiunile noastre a fost ambalată cu grijă într-o cutie elegantă.

Un accent extrem de la modă pentru stilizare va fi bijuteria cu monedă placată cu aur. Creați-vă propria combinație perfectă alegând cercei, colier și brățară cu aceeași estetică. Dacă preferați bijuteriile în stilul statement, atunci alegerea perfectă va fi cerceii cu monede.

Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi argintul și argintul placat cu aur, ceea ce garantează durabilitatea și aspectul elegant. Monedele au fost reproduse cu grijă și au fost protejate într-un mod special pentru a-și păstra aspectul și valoarea inițială. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră completă de bijuterii cu monede și să alegeți decorul perfect pentru dvs. sau pentru o persoană dragă. Suntem convinși că fiecare va găsi ceva potrivit în frumoasa noastră gamă de produse.