Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 101,00 RON - 244,00 RON

Culoare

Culoare

medalion

Se afișează 1-12 din 20 articole
Se afiseaza 1-12 din 20 produs(e)

Filtre active

Bijuterii cu medalionul

Medalioanele sunt bijuterii unice, adesea cu caracter simbolic și sacrul, purtate atât de copii, cât și de adulți. Genul și vârsta nu contează aici, deoarece medalioanele și cruciulițele sunt elemente universale și atemporale ale bijuteriilor. Accesoriile cu medalion sunt decorațiuni elegante și originale, care se potrivesc perfect ca accesoriu pentru ținutele zilnice sau de seară. În oferta noastră veți găsi o gamă largă de coliere și brățări cu medalioane de diferite dimensiuni și motive. Medalioanele noastre nu sunt doar un simbol important în viața fiecărei persoane credincioase, ci și o decorare elegantă.

Toate produsele noastre sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate. Bijuteriile noastre cu medalion sunt o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază decorațiunile nebanale și motivele simbolice. Oferta noastră de bijuterii cu medalioane este, de asemenea, o idee excelentă pentru un cadou original și memorabil pentru o persoană apropiată. Medalioanele clasice de argint și aurit sunt bijuterii atemporale, care sunt oferite de mulți ani cu ocazia botezului și primei comuniuni. Colierele medalioanele de comunine vor fi o decorare subtilă, care se va potrivi perfect cu rochia albă. Un astfel de cadou mic va fi o amintire timp de mulți ani.

Știm că medalioanele elegante așezate pe lanțuri delicate nu vor ieși niciodată din stil. Și bijuteriile religioase nu trebuie să fie învechite, ceea ce este perfect demonstrat de colecția noastră!

Fiecare dintre bijuteriile noastre a fost ambalată cu grijă într-o cutie elegantă. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră completă de bijuterii cu medalioane și să alegeți decorarea ideală pentru dvs. sau pentru o persoană apropiată.