Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 79,00 RON - 414,00 RON

Culoare

Culoare

perle

Se afișează 1-12 din 232 articole
Se afiseaza 1-12 din 232 produs(e)

Filtre active

Bijuterii cu perle

Cu siguranță fiecare femeie, când era mică, se uita la perlele mamei ei întinse într-o cutie frumoasă, cu dragoste în ochi... Este momentul să-și împlinească visurile din copilărie de a fi o doamnă elegantă și frumoasă.

LUO vă va ajuta să vă îndepliniți aceste vise!

Ia-ți un cadou!

Probabil că fiecare dintre doamne are o slăbiciune pentru bibelouri și bijuterii elegante - seria noastră de bijuterii cu perle te va face să te simți cea mai frumoasă femeie din lume!

Alegerea este uriașă - coliere din perle naturale, chokers, cercei sau brățări exclusive - completează-ți propriul set!

Ce diferențiază bijuteriile din această serie? Este evident, perlele nu se vor demoda niciodată! Aceste tipuri de accesorii nu sunt doar foarte elegante, ci și incredibil de versatile.

Bijuteriile noastre vor fi perfecte atât pentru o nuntă, cât și pentru alte ocazii importante, dar și se vor potrivi perfect cu ținuta de zi cu zi și vor fi complementul său interesant.

Fiecare bijuterie din seria de perle este realizată din perle naturale de apă dulce, Mallorca, Preciosa, sticlă sau SWAROVSKI® CRYSTALS în alb sau negru, iar detalii precum o închizătoare sau logo sunt realizate din argint de înaltă finețe - 925. Versiunea placată cu aur are a fost acoperit suplimentar cu aur de 24 de carate.

În plus, eleganța bijuteriilor noastre este adăugată de o cutie frumoasă!