Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Chokers

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 130,00 RON - 309,00 RON

Culoare

Culoare

chokers

Se afișează 1-12 din 42 articole
Se afiseaza 1-12 din 42 produs(e)

Filtre active

Chokerele din lumea bijuteriilor sunt cunoscute de mult timp! Cu toate acestea, abia acum câțiva ani au revenit din nou la modă și s-au îndrăgostit instantaneu de femei din întreaga lume. Chokerele la modă sunt coliere neobișnuite, elegante, care se poartă aproape de gât. Aceste accesorii originale seamănă oarecum cu gulerele, iar finisajul lor, ornamentele atașate sau designul original fac întregul aspect extrem de atractiv atât pentru stilizările de zi cu zi, cât și pentru cei care ies în oraș.

La LUO vei gasi choker-uri traditionale din argint si placate cu aur, care pot fi decorate suplimentar cu un pandantiv frumos din argint sau argint placat cu aur. Avem si modele de perle compuse din pietre mici si extrem de elegante. Chokerele arată grozav în combinație cu lanțuri și inele delicate, pe care le veți găsi și în magazinul nostru.

Desi moda pentru astfel de coliere scurte se schimba, tot nu trece. Prin urmare, achiziționarea unui astfel de add-on este o investiție sigură pentru viitor. Chokerele noastre se disting prin calitatea înaltă a materialelor, manopera și confortul purtării lor. Elementele de fixare confortabile și estetice te fac să te simți complet natural și frumos în ele!

Pe de o parte, chokerele pot fi subtile si feminine, dar in acelasi timp le putem conferi un caracter usor rock. Totul depinde de nevoile și preferințele tale. Acest tip de bijuterii este o alternativă excelentă la lanțurile și colierele lungi tradiționale. Acest colier distinctiv vă va oferi un caracter oarecum misterios și intrigant.

O vei asorta cu stilizările de zi cu zi și cele ieșite în oraș și o vei combina perfect și cu alte detalii de bijuterii.

Innebuneste cu look-ul tau si alege accesorii neobisnuite. Simte-te liber si frumos. Fă-ți un cadou la care ai visat mereu și ți-l vom trimite ambalat într-o cutie elegantă.