Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Perle

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 130,00 RON - 414,00 RON

Culoare

Culoare

perle

Se afișează 1-12 din 114 articole
Se afiseaza 1-12 din 114 produs(e)

Filtre active

Colierele cu perle

Unii spun că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei... dar noi credem că perlele sunt! Frumos strălucitoare, în variante clasice de culoare bej sau extravagante. Perlele sunt una dintre puținele pietre prețioase de origine organică. Sunt produse de diferite specii de midii marine și de apă dulce. Datorită acestui fapt, ele pot fi obținute atât din stare naturală, cât și prin creșterea stridiilor de perle.

Unele sunt complet regulate și asemănătoare, altele ușor diferite ca formă și dimensiune. Crearea condițiilor potrivite face ca aceste animale să producă perle perfecte care încântă prin strălucirea lor, folosite în coliere. Perlele sunt pietre unice. În multe culturi, ele simbolizează frumusețea și perfecțiunea. Nu este nimic ciudat în asta - arată grozav ca parte a oricărei decorațiuni. Din acest motiv, colierele de perle se bucură de o popularitate neîntreruptă.

Atemporalitatea lor face din colierul de perle o completare frumoasa a tinutei unei femei - atat de zi cu zi cat si de seara. Încă din zorii timpurilor, acest tip de bijuterii a fost un atribut inseparabil al eleganței clasice - este un element al garderobei femeilor de succes. Este îmbrăcat de politicieni celebri, celebrități și femei de afaceri. La urma urmei, probabil că nu există nicio femeie care să nu fie fermecată de perle!

Perlele lasă o mulțime de moduri de a le purta. De exemplu, un colier scurt de perle purtat cu o rochie cu decolteu adanc ne va lumina tenul si va da stralucire intregii tinute. Depinde de tine cum o porti! Un lucru este însă cert - vei arăta fenomenal.

Bijuteriile cu perle sunt, de asemenea, o idee de cadou grozavă și elegantă. Va fi perfect pentru ocazii importante pentru cei dragi. Versatilitatea lor înseamnă că destinatarul cadoului îi va plăcea cu siguranță.

Descopera frumusetea din tine si rasfata-te cu colierul nostru de perle. Permite-ti un moment de lux si eleganta. Bijuteriile LUO te asteapta!