Un camion mic rapid LIVRARE GRATUITA

Cristalul de stâncă

Filtrare dupa

Pret

Pret

  • 121,00 RON - 284,00 RON

Culoare

Culoare

cristalul de stâncă

Se afișează 1-10 din 10 articole
Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Filtre active

Cristalul de stâncă este una dintre cele mai puternice pietre semiprețioase, care nu numai că aduce purificare, ci și facilitează intrarea într-o relaxare profundă. Un alt nume pentru acest mineral unic este cuarțul. Transparența și delicatețea sa o fac potrivită pentru orice stil - atât ziua cât și seara. Femeile l-au apreciat de ani de zile pentru luciul său ridicat, care arată grozav sub forma unui pandantiv de colier.

Această piatră semiprețioasă este remediul tău pentru viața ta ocupată. Cristalul de munte va stimula optimismul în tine, încrederea în propriile abilități și te va ajuta să trăiești în armonie cu tine însuți. Un colier cu cuarț transparent este alegerea perfectă pentru femeile care au nevoie de blândețe și frumusețe fără compromisuri. Datorită proprietăților sale, cuarțul absoarbe frumos lumina și o refractă. Acest lucru îl va face să arate diferit în funcție de momentul zilei. Pentru femeile care apreciază clasicele, recomandăm colierele cu cristal de stâncă, deoarece imită perfect aspectul diamantelor strălucitoare.

Aspectul natural combinat cu lanțul placat cu aur te va face nu numai să arăți grozav, dar și să simți beatitudinea pe care o aduce energia cristalului de stâncă. Descoperiți cât de mult se poate schimba în garderoba și în mintea dvs. selecția potrivită de accesorii. Cristalul de stâncă este adesea ales ca o amuletă care ajută la evaluarea corectă a situației și la luarea deciziilor corecte. Colierele cu strasuri sunt perfecte pentru ocazii mai mari. Le poți purta și pentru stilizările zilnice de vară. 

Purtați bijuterii cu cristal de stâncă ori de câte ori aveți nevoie de o pauză și distanță. Profita de puterea naturii pe care o ai la indemana sau ofera un colier unei persoane dragi. Pietrele semiprețioase sunt o idee de cadou atemporală.